W: 290 ÷ 310. Profesionální směs pšeničné mouky, ideální pro pizzu s extrémně rozvinutým a medovým okrajem.
DOPPIAESSE se získává mletím částečně klíčících zrn. Přítomnost prospěšných přírodních enzymů ovlivňuje kvalitu těsta: výsledkem je velmi lehká a vysoce stravitelná pizza.
Technicky DOPPIAESSE umožňuje dosáhnout mimořádných výsledků a s kuličkami o 10 % lehčími.
25KG-10KG
Náš bolus pro telata Coxicryptop je kombinací rychle působícího a pomalu uvolňujícího se doplňku pro telata, navrženého tak, aby zabránil rozvoji kryptosporidia a kokcidií u telat. Tímto způsobem pomáhá předcházet průjmu.
Kancelář AOPB ovládá návrh vstřikovacích forem a přizpůsobení designu plastových dílů vstřikovacímu procesu.
Studie nástrojů se provádí na základě papírových plánů nebo digitální definice dílů. Díky CADu realistické zobrazení vašich produktů dá tvar vašim nápadům.
Pokud bude potřeba, pomůžeme vám při výběru materiálů a společně ověříme geometrii dílů.